Sånglektioner/Söka AF-kurs

 

 

LEKTIONER OCH PRISER

 

SÅNGLEKTIONER För dig som tycker om att sjunga och vill lära dig att sjunga med bättre sångteknik eller för dig som vill förbereda dig inför antagningsprov till musikgymnasium eller andra sång- och musikutbildningar. Du får lära dig grunderna i andningsteknik och avspänning, öva upp röstens omfång både högt och lågt. Du får också lära dig tonbildning för att få en vackrare klang och bättre röstfunktion. Längre fram i utbildningen arbetar vi även med interpretation, uttryck och tolkning av musiken som vi arbetar med. Din egen träning hemma är en viktig del för din individuella utveckling av sångrösten. Repertoaren vi arbetar med är från visor och musikal till klassiskt.

(från 16 år)

PRIVATLEKTION I SÅNG 600 SEK 45 MIN

PAKETPRIS 2750 SEK 5 LEKTIONER Á 45 MIN

Angivna priser inkl. moms. Betalning genom faktura. Underviningen äger rum hemma hos mig.

SÅNGKURS FÖR BARN

Sångkurs inför ansökan till Adolf Fredriks musikklasser vt 2017

Pga egna sångprojekt under 2016-2017 så har jag inga möjligheter att ha individuella sånglektioner med barn utan kommer istället att ha sångkurser.

SÖKA AF-KURS 1, hösten 2016 Vi träffas 5 ggr med en liten grupp max fyra elever där vi jobbar med sångövningar som utvecklar sångröst och gehör samt gå igenom några av momenten i ansökningsprovet. Vi kommer att sjunga mycket samt träna gehör genom att sjunga tvåstämmigt och i kanon. Vi ackompanjeras av en pianist.

KURSLEDARE: Ruth Segerberg- sång Mattias Lindberg- piano

KURSTART KURS 1: 8 september (v 36-40) KURSTART KURS 2: 10 november (v 45, 47, 48 samt 2 lektioner i januari)

TID: torsdagar 16:30-17:45, 5 ggr

PRIS: 2900 kr

PLATS: Sångstudio Folkungagatan 148, Stockholm

Anmälan är bindande och sker genom mail till: ruth.segerberg@telia.com där du bekräftar att du vill gå kursen samt uppger namn, adress, telefonnummer och mail. Anmälningsavgift: 500 kr gäller som bokning och betalas in vid anmälan. Kursavgiften betalas med faktura till bankgiro 5897-4601

OBS! Skriv ditt namn. Max 5 deltagare

Sista anmälningsdag kurs 1: 31 augusti

Sista anmälningsdag kurs 2: 30 oktober

Angivna priser inkl. moms. Betalning genom faktura.