Sångteknik för kör

 

SÅNGTEKNIK FÖR KÖR

***************************************************************************

 

Jag har haft uppdrag som körledare under 20år i samarbete med olika församlingar och har bl a arbetat med olika körprojekt och workshops med sångare från Tyskland som sjungit tillsammans med svenska sångare och framfört gemensamma konserter både i Stockholm, Göteborg, Helsingborg och Malmö.

 

KÖRHELG

Under en körhelg eller några kördagar kan vi ha workshops och fördjupa oss och arbeta med sångteknik och tonbildning med hela kören, stämvis, i mindre grupper eller

individuellet beroende på vad ni har för behov för att tillsammans utvecklas för att kören ska få en vackrare klang och sångarna en bättre röstfunktion.

 

I dialog med er ordinarie körledare så kan vi inför en planerad konsert arbeta med repertoar som ni har bestämt och gå igenom svåra stämmor samt arbeta med intonation, samklang och interpretation.

 

AVSLUTNING- KONSERT

Från och med hösten 2015 har jag förmånen att få arbeta med en duktig pianist som heter Mattias Lindberg där vi tillsammans jobbar med kören. Vi avslutar gärna körhelgen med en gemensam konsert där både kör, jag som sångsolist och Mattias som pianist medverkar.

 

Jag tycker att det är fantastisk roligt och inspirerande att jobba med körer och ser fram emot att få arbeta med er.

Låter detta intressant så kan du kontakta mig för vidare info om arvode, planering osv samt bokning.